Högl lakované baleríny s nártovými pásky Aubergin multi 8-111817

Högl lakované baleríny s nártovými pásky8-111817-8799

Luxusní dámské špičaté baleríny z lakované kůže ve vícebarevném provedení na nízkém potaženém podpatečku. 

5 199 Kč
Dostupné velikosti:
  • Dostupné online a v kamenných prodejnách.
  • Doprava zdarma.
  • Výměna do 30 dní zdarma.

Högl lakované baleríny s nártovými pásky 8-111817-8799

hlavní charakteristiky
Kolekce Dámská
Sezóna Podzim/zima
Kategorie Baleríny a lodičky
Typ Otevřené boty
Šířka G
Svršek kůže
Podšívka kůže
Podešev syntetika
Výška podpatku 1,80 cm
Barva šedá, vínová, barevná

Elegantní baleríny od luxusní rakouské značky Högl vynikají svou krásnou barevnou kombinací a pečlivým zpracováním. Tyto baleríny jsou ideální volbou pro podzimní a zimní sezónu, a to díky svému špičatému střihu a kvalitní lakované kůži, která zaručuje dlouhou životnost.

Barevná kombinace vínové, šedé s hnědým nádechem, béžové a smetanové barvy dodává těmto botám jedinečný vzhled, který snadno sladíte s různými outfity. Na nártu se nacházejí dva nastavitelné pásky zakončené pruženkou, které zajišťují pohodlné nošení.

Vnitřní část balerín je celokožená, což přispívá k maximálnímu komfortu. Měkká stélka a vnitřní opatek ze zabroušené kůže poskytují příjemný pocit při každém kroku. Hladká podešev s nízkým podpatečkem o výšce 1,8 cm je ideální pro každodenní nošení. Lepený výrobní způsob zaručuje pevnost a odolnost obuvi.

Tyto baleríny jsou skvělou volbou pro ženy, které hledají kvalitní a stylovou obuv vhodnou do města, kanceláře i na formální příležitosti. Poznámka: při nošení se na materiálu mohou objevit přirozené zvrásnění, což je typická vlastnost kůže a nikoliv vada.