Wonders malá kabelka Plomo/Negro WB-52007

Wonders metalická crossbody kabelkaWB-52007

Dámská crossbody kabelka menší velikosti v tmavé, kovově šedé barvě s metalickým leskem.

2 299 Kč
  • Dostupné online a v kamenných prodejnách.
  • Doprava zdarma.
  • Výměna do 30 dní zdarma.

Wonders metalická crossbody kabelka WB-52007

hlavní charakteristiky
Sezóna Podzim/zima
Kategorie Doplňky
Typ Doplňky
Barva šedá, metalická

Elegantní a praktická, dámská crossbody kabelka od značky Wonders je ideálním doplňkem pro moderní ženu. Tento model vyniká metalickým leskem v tmavě šedé barvě, která je doplněna černým popruhem. Kabelka je vyrobena z poddajné, jemně strukturované syntetiky, což zaručuje její trvanlivost a odolnost. Na přední straně najdete logo značky a na zadní straně praktickou zipovou kapsičku pro rychlý přístup k nezbytnostem.

Vnitřní prostor je rozdělen do tří oddělených kapes, z nichž jedna obsahuje zipovou kapsičku na cennosti a dvě otevřené kapsičky na klíče či jiné drobnosti. Kabelka se uzavírá na zip, což zajišťuje bezpečnost vašich věcí. Odepínatelný crossbody popruh s nastavitelnou délkou 105 cm ± 7 cm umožňuje pohodlné nošení přes rameno.

S rozměry 25 cm na šířku, 17 cm na výšku a s hloubkou dna cca 8 cm je tato kabelka nejen stylová, ale i dostatečně prostorná pro vaše každodenní potřeby. Kovové prvky ve stříbrné barvě dodávají kabelce sofistikovaný vzhled, který se hodí k jakémukoli outfitu.